Mama’s hebben mijn hart :-)

Moeders zijn de moderne helden! Want van hen wordt veel gevraagd op het gebied van zorg, carrière, huwelijk, familie, vriendschappen, persoonlijke ontwikkeling, enzovoorts. De lat ligt hoog en het leven is druk…

Te midden van dit alles hebben moeders een plek nodig voor het allerbelangrijkste: rust! En dan vanuit deze rust kunnen bedenken wat je nodig hebt om te weten waar het leven om draait, wat je eigenlijk wilt en wat je kunt: voor jezelf én je gezin.

Coaching voor mama’s

Soms ben je gestrest en moe door alles wat het moederschap met zich meebrengt. Soms weet je niet goed hoe je alle ballen hoog moet houden en vraag je je af waar je jezelf bent kwijtgeraakt. 

Dan is coaching een goed idee voor jou. Hierdoor leer je beter in balans te zijn, te weten wat je echt nodig hebt en rust aan te brengen in je bestaan. Je leert veel over jezelf, wie je mag zijn en wat je echt belangrijk vindt. Je krijgt inzicht in hoe je denkt, wat je voelt en waarom. Daarbij leer je wat je energie oplevert, zodat je goede keuzes kunt maken en gezonde grenzen kunt stellen. Je gaat loslaten, liefhebben en vooral léven. 

Ik spreek veel moeders over allerlei thema’s die het moederschap met zich meebrengt. Neem eens contact met me op over wat ik ook voor jou kan betekenen.